Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@deurkrukken-online.nl. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Alle retouren dienen op voorhand aan Deurkrukken-online kenbaar te worden gemaakt via info@deurkrukken-online.nl of via onze klantenservice.
Kosten van het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

Producten die u op uw verzoek laat aanpassen of op maat laat maken door Deurkrukken-online vallen buiten het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De waardering van www.deurkrukken-online.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 94 reviews.