Webwinkel Keurmerk

Deurkrukken Online

Deurkrukken online is een webwinkel waar u de bijzondere designers collectie van de gerenommeerde merken Olivari, Valli & Fusital, JNF, Jolie, Formani en de stoere serie Schwarzstahl binnen handbereik hebt.

 

Door de omvang en de diversiteit van de producten en variaties is het helaas niet altijd mogelijk om bestellingen uit voorraad te leveren. Houdt u aub rekening met een gemiddelde levertijd van ca. 3 weken. Wilt u graag weten of het model dat u wilt bestellen op voorraad is? Neem dan contact met ons op.

De merken van Deurkrukken Online

Onze merken/ collecties

Uw product niet gevonden?

Kijk dan in één van onze andere webshops!

logo Die Originale

Die Originale heeft het grootste assortiment deurkrukken gebaseerd op originele ontwerpen uit de Bauhaus stijlperiode. Alle modellen zijn van hoogwaardige kwaliteit voor de allerlaagste prijs. Echte design klassiekers die nog steeds modern en actueel zijn.

 

 

Gratis verzending binnen Nederland en België

Tot wel 15% staffelkorting!

 

Ga naar Die Originale

 

LOGO D LINE

d line online is een officiële dealer van het bekende Deense designmerk d line. Wij leveren een compleet programma in deur- en meubelbeslag en badkamer accessoires in de voor Denemarken bekende minimalistische stijl. Alle artikelen zijn uitgevoerd in RVS 316 kwaliteit.

 

 

Gratis verzending binnen Nederland en België!

Tot wel 25% staffelkorting!

 

Ga naar d line Online

 

De waardering van www.deurkrukken-online.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 93 reviews.